OBAVJEŠTENJE 19.02.2015

OBAVJEŠTENJE 19.02.2015

Category : Vijesti

 1. Uprava AD Marina Bar obavjestava vlasnike plovila i korisnike vezova na gatu 1 i istocnoj obali-setaliste, da svaki korisnik koji proda plovilo koje se nalazi na ovim gatovima ima obavezu da u roku od 7 dana dodje na recepciju marine Bar I sluzbeno obavijesti ovlasceno lice marine o prodaji predmetnog plovila I potpise formular Odjava veza.

Prodajom plovila koji se nalaze na ovim gatovima, sadasnji vlasnik gubi pravo koriscenja veza, a kupac predmetnog plovila nema automatsko pravo koriscenja tog veza.

Marina Bar kao vlasnik svih vezova u marini izvrsice dalje izdavanje vezova u skladu sa pravilima marine.
Ukoliko vlasnik plovila, korisnik veza, zeli samo da promijeni vrstu plovila i zeli i dalje da koristi vez, ima obavezu da dodje na recepciju marine i o toj promjeni obavijesti sluzbeno lice marine Bar. U tom slucaju korisnik mora sklopiti novi ugovor o vezu i prilikom sklapanja ugovora mora dostaviti original dokumenta o registraciji i vlasnistvu za novo plovilo, na svoje ime,tj na ime potpisnika ugovora o vezu.

 1. Obavjestavaju se svi vlasnici plovila koji koriste vez u marini, na gatovima 1 i istocna obala -setaliste, da plovilo moze biti van marine tj.morskog veza, najvise 30 dana. Nakon tog perioda smatrace se da vez nije adekvatno koriscen i Marina Bar kao vlasnik svih vezova u marini ce izvrsiti izdavanje predmetnih vezova u skladu sa pravilima marine i izdati ga narednom korisniku u skladu sa formiranom listom cekanja.
  Ovlascena lica marine Bar ce vrsiti svakodnevnu kontrolu vezova.
  Obaveza korisnika veza
  1. Da posjeduje urednu dokumentaciju i da o svim promjenama obavijesti upravu marine
 • Potrebna dokumenta za sklapanje ugovora
  1. Plovidbena dozvola – registracija plovila na ime vlasnika,potpisnika ugovora o vezu ( original dokument)
  2. Licni dokument (pasos, licna karta)
  3 .Polisa osiguranja

Leave a Reply