MARINA BAR DOBITNIK SERTIFIKATA SISTEMA GOLD ANCHOR

MARINA BAR DOBITNIK SERTIFIKATA SISTEMA GOLD ANCHOR

Category : Vijesti

The Yacht Harbour Association  (TYHA) iz Londona , je u okviru programa  GOLD ANCHOR- Global Marina Accreditation, dodijelila marini Bar sertifikat – Marina sa tri zlatna sidra, kojim se potvrdjuje da je AD Marina Bar akreditovana od strane ove prestižne asocijacije.

Cilj britanske asocijacije TYHA je razvoj nautičke industrije u čitavom svijetu, s ciljem  da se nautičarima obezbijede marine u kojima se pružaju i razvijaju visoko kvalitetne usluge.

Marina Bar je prvi  poslovni sistem iz pomorske privrede sertifikovan od strane TUV Rheinland Njemačka  i dobila  sertifikate ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 (QMS I EMS), kao i prva marina u Crnoj Gori koja je dobila  ekološki sertifikat Plava zastavica.

Period uvođenja Integrisanog sistema obilježen je unapređenjem postojećih kapaciteta, pružanjem usluga visokog kvaliteta, poštovanjem standarda zaštite životne sredine, instalacijom i uvođenjem dodatne bezbjednosne opreme kao i svih relevantnih zahtjeva propisanih standardom. Trend poslovanja u skladu s eko principima,  kao i stvaranje marine prepoznate kao eko destinacija, nastaviće se i u 2018.godini.

Zlatna sidra 3 Gold Anchors

Zlatna sidra


Leave a Reply