NOV GAT U MARINI BAR

NOV GAT U MARINI BAR

Category : Vijesti

   Marina Bar potpuno spremna dočekuje nautičku sezonu 2015.g. i menadžment marine nastavlja agendu započetih aktivnosti u pravcu unaprijedjenja poslovanja i poboljšanja uslova rada.

   Nakon dugo godina Marina Bar realizuje značajnu investiciju – nabavka i ugradnja plutajućeg gata, novog dizajna, renomiranog skandinavskog proizvodjača, koja će uz već ugrađene savremene energetske ormariće za struju i vodu i kvalitetnu protivpožarnu mrežu omogućiti pružanje kvalitetnih marinskih usluga.

   Prema poslovnom planu nabavljeni pontoni će služiti proširenju kapaciteta komercijalnih vezova u marini.
Ova oprema je trenutno zastupljena u mnogim svjetskim marinama i prema poslovnoj politici predstavlja početak realizacije projekta uvodjenja ISO standarda i dobijanja Plave zastavice, kao preduslov za standardizaciju usluga i razvoja prepoznatljivih oznaka kvaliteta.

   Takodje ova aktivnost predstavlja preduslov za realizaciju projekta dubljenja akvatorijuma marine koja je planirana nakon turističke sezone.

   U marini Bar vjeruju da svi ljubitelji nautike i pomorstva afirmativno vide ovu investiciju i nadaju da se zajedničkim naporima i entuzijazmom svih nas postigne bolji nivo ponude i pozicioniranje Marine Bar, prve centralne marine u Crnoj Gori, i grada Bara na svjetskoj turističkoj mapi kao prepoznatljive nautičke destinacije.


Leave a Reply